Kezdőlap Plakát készítése Gyakran ismételt kérdések

Örömhír

Ez az illusztráció az örömhír leírhatatlan élményét fejezi ki. Szülővá válsz. Mindegy, hogy lány vagy fiú, fő hogy egészséges legyen. Minden szülő szavai. Emlékezzen a magáéra, amikor megtudta, hogy szülő lesz, amikor majd valaki azt mondja Önnek, hogy ANYUKA, illetve APUKA. Ráadásul a leírhatatlan élményt a poszterrel is gazdagítható, melyen a kisbaba neve, születése és méretei láthatók. A színek is változtathatók.


Tervezd meg a saját plakátodat a baba születésének emlékére, válaszd ki a színeket, a betűtípusokat és írd be a szöveget. Mi kinyomtatjuk, becsomagoljuk és elküldjük Önnek.
1.
Tessék kiválasztani az Önnek leginkább tetsző plakátot.
2.
Állítsa be a betűtípust, a színét, a háttér színét, és ha szeretné, hogy a poszter keretet kapjon.
3.
A kosaradba saját magadnak, de a nagymamának és a nagypapának is adhatsz posztereket.
4.
A plakátokat kinyomtatjuk, Önnek, becsomagoljuk, úgy, hogy a fuvarozó ne sértse meg és a lehető leggyorsabban elküldjük Önnek!

g
cm
g
cm


Plakát ára 30x40 cm
7 770 Ft
Plakát ára 40x60 cm
10 920 Ft
Plakát ára 50x70 cm
12 460 Ft
Plakát ára A4 (210x297 mm)
5 130 Ft
Plakát ára A3 (297x420 mm)
7 770 Ft
Plakát ára A2 (420x594 mm)
10 920 Ft
Plakát ára A1 (594x841 mm)
13 230 Ft

Hogyan nézhet ki egy poszter az Ön otthonában?

Ami plakátnyomtatást illeti

A posztereket kiváló minőségű, 235g/m2-es, félmatt felületű szatén fotópapírra nyomtatjuk. A plakátok készítéséhez tintasugaras nyomtatási eljárást alkalmazunk, amely garantálja a magas színminőséget és a részletek megjelenítését.

Megfelelő plakátkeret

A keret nincs a csomagolásban, mivel a rendelés szállítása során gyakran megsérül az üveg. Javasoljuk, hogy a keretet a legközelebbi IKEA, XXXLutz illetve más bevásárlóközpontokban tessék megvenni a környéken.

Csomagolás

Annak érdekében, hogy a plakát szállítása során Önhöz minél nagyobb komfortot biztosítsunk, megrendelését a legnagyobb gondossággal csomagoljuk. Ennek köszönhetően jó állapotban, és egyáltalán nem összegyűrött formában jut el Önhöz. A posztert selyempapírba csomagoljuk és kartondobozba, illetve papírcsőbe helyezzük.