Kezdőlap Plakát készítése Gyakran ismételt kérdések

Csecsemő

A babák első napjai, hetei és hónapjai nagyon gyorsan telnek. Olyan posztert készítünk, amely a csecsemő születési napját ábrázolja. Poszter, amely felejthetetlen élményként bárhol elfér otthonában. Ábrázoljuk a kisbaba nevét és születési dátumát is. Ezen kívül kiválasztható a betűtípus színe, a háttér és a plakát mérete.

 


Tervezd meg a saját plakátodat a baba születésének emlékére, válaszd ki a színeket, a betűtípusokat és írd be a szöveget. Mi kinyomtatjuk, becsomagoljuk és elküldjük Önnek.
1.
Tessék kiválasztani az Önnek leginkább tetsző plakátot.
2.
Állítsa be a betűtípust, a színét, a háttér színét, és ha szeretné, hogy a poszter keretet kapjon.
3.
A kosaradba saját magadnak, de a nagymamának és a nagypapának is adhatsz posztereket.
4.
A plakátokat kinyomtatjuk, Önnek, becsomagoljuk, úgy, hogy a fuvarozó ne sértse meg és a lehető leggyorsabban elküldjük Önnek!

g
cm
g
cm


Plakát ára 30x40 cm
7 770 Ft
Plakát ára 40x60 cm
10 920 Ft
Plakát ára 50x70 cm
12 460 Ft
Plakát ára A4 (210x297 mm)
5 130 Ft
Plakát ára A3 (297x420 mm)
7 770 Ft
Plakát ára A2 (420x594 mm)
10 920 Ft
Plakát ára A1 (594x841 mm)
13 230 Ft

Hogyan nézhet ki egy poszter az Ön otthonában?

Ami plakátnyomtatást illeti

A posztereket kiváló minőségű, 235g/m2-es, félmatt felületű szatén fotópapírra nyomtatjuk. A plakátok készítéséhez tintasugaras nyomtatási eljárást alkalmazunk, amely garantálja a magas színminőséget és a részletek megjelenítését.

Megfelelő plakátkeret

A keret nincs a csomagolásban, mivel a rendelés szállítása során gyakran megsérül az üveg. Javasoljuk, hogy a keretet a legközelebbi IKEA, XXXLutz illetve más bevásárlóközpontokban tessék megvenni a környéken.

Csomagolás

Annak érdekében, hogy a plakát szállítása során Önhöz minél nagyobb komfortot biztosítsunk, megrendelését a legnagyobb gondossággal csomagoljuk. Ennek köszönhetően jó állapotban, és egyáltalán nem összegyűrött formában jut el Önhöz. A posztert selyempapírba csomagoljuk és kartondobozba, illetve papírcsőbe helyezzük.